Благотворителна кампания на списание „9 месеца” – Дарете подарък

Фондация "Нашите недоносени деца" подкрепя благотворителната кампания на списание "9 месеца".
Времето, когато всички се сещаме за децата в нужда – дните около Коледа, все още е далеч... но екипът на списание „9 месеца" смята, че сега е моментът да отворим сърцата си и да подарим усмивки! Списание „9 месеца" направи малък жест за децата, лишени от родителски грижи, в ДМСГД „Св. Иван Рилски", кв. Лозенец.


В дома намират подслон около 70 мъничета от 0 до 3 год., които ежедневно се нуждаят от лигавници, памперси, кремове за подсичане, мокри кърпички, клечки за уши, образователни играчки (дрънкалки, книжки с твърди корици, играчки за дърпане, БЕЗ плюшени играчки, които задържат много прах, а децата ги слагат в уста) и обувки, които могат да влязат в употреба. Ако имате столчета за хранене, шезлонгчета, кошарки за игра и проходилки, които вече не използвате и дори ви пречат, добре е да знаете, че тези дечица се нуждаят от тях. Това са само малка част от потребностите на дома...


Можете да се свържете с екипа на списание „9 месеца", който ще предостави на дома всичко, което сте приготвили ( тел.02/ 946 13 69) .
Нека това е началото на един дълъг и постоянен процес, защото най-ценни в живота са усмивките, добрите думи и радостта в очите! Срок на кампанията – 31.12.2013 г.

960x150Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446