Фондация “Нашите недоносени деца” дари два броя перфузори на УМБАЛ “Проф. Д-р Стоян Киркович” в гр. Стара Загора.

Фондация "Нашите недоносени деца" дари два броя едноканални перфузори на стойност 1560 лв. на Университетска многопрофилна болница за активно лечение – "Проф. Д-р Стоян Киркович" гр. Стара Загора. Дарението беше направено със съдействието на DB Schenker България, които също дариха средства за закупуването на медицинските апарати.


Image from iOS 4Перфузорът е апарат, който е изключително потребен при грижата за недоносеното бебе в неонатологичното интензивно отделение, тъй като позволява бавно и дозирано въвеждане на лекарствени средства, електролитни разтвори и средства за Речник парентерално хранене.


За екипа на Фондация "Нашите недоносени деца" е изключителна радост, че можем да подкрепим неонатологичното отделение на УМБАЛ "Проф. Д-р Стоян Киркович" и изказваме признателност и благодарност за всеотдайната грижа за недоносените бебета.


Благодарим на доц. Христо Мумджиев, завеждащ неонатологично отделение, който винаги съдейства с експертизата си, а по време на извънредното положение подкрепи семействата на недоносени деца чрез безплатни дистанционни консултации.Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446