2021-06-04 06:30:37

50 семейства с недоносени бебета получиха “Дневник за герои” с подкрепата на ИТ компанията Chaos

Доверието, подкрепата, любовта са навсякъде около нас. Те нямат граници, витаят в офиса, в домовете, в сърцата.


Днес можем да Ви разкажем за нея - за добрината на едни приятели, партньори, хора с огромни сърца - ИТ компанията Chaos, които отново ни подкрепиха и благодарение на което "Дневник на герои" достигна до 50 семейства на преждевременно родени бебета. Подкрепата е изключителна ценна, когато е навременна.


В този специален Дневник те ще могат да отбелязват всички важни събития, през които преминава тяхното бебе. "Дневник за герои" е разработен от екипа на фондация "Нашите недоносени деца" специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи.


Целта на дневника е не просто да остане мил спомен за семейството, но има и важно значение в проследяване на състоянието и развитието на бебето. "Дневник за герои" е разработен от екипа на Фондация "Нашите недоносени деца" специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи.


Благодарим за партньорството, доверието и съпричастността на ИТ компанията Chaos и сме истински радостни, че заедно направихме този жест към най-големите герои и техните семейства.Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446