Направи дарение

Създадохме фондация „Нашите недоносени деца" от позицията си на родители, преживели изпитанието преждевременно раждане. И именно като родители, ние знаем от първо лице колко още можем да очакваме в грижата за недоносените деца, подходът към родителите, проследяването и превенцията на заболявания. Тук сме, защото мечтаем грижата за недоносените деца и техните семейства да е на световно ниво.

Със своето дарение вие подкрепяте работата на фондация "Нашите недоносени деца" и център за детско развитие "Малки чудеса".

Ако желаете да ни подкрепите: можете да го направите с дарителски смс с текст DMS BEBE на кратък номер 17 777, както и с дарение по банков път:

Фондация "Нашите недоносени деца"
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

Чрез формуляра по-долу можете да направите дарение чрез системата на ePay.bg. Не е необходимо да имате регистриран акаунт, тъй като системата дава възможност за директно дарение с кредитна или дебитна карта.

Описание Сума
Дарение за фондация "Нашите недоносени деца". BGN

Плащането се осъществява чрез ePay.bg - Интернет системата за плащане с банкови карти и микросметки

 

Можете да направите дарение чрез системата на PayPal. При кликване на бутона "Donate" ще бъдете пренасочени към PayPal където е необходимо да посочите сумата, която желаете да дарите в подкрепа на недоносените деца. Системата дава възможност за използване на кредитна или дебитна карта.    

Можете да ни подкрепите и чрез платформата Patreon.

Become a Patron!


Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446