2017-11-07 04:02:33

За родители: семинар за двигателно развитие с Цветелина Миланова, физиотерапевт

Може би вашето шестмесечно бебе все още не е успяло да се обърне само, въпреки че таблицата за детско развитие показва, че бебетата започват да се обръщат на пет месеца. Или пък единадесетмесечното дете на съседката вече прави своите първи стъпки, а вашето тринайсетмесечно мъниче все още дори не се опитва да ходи.
Това все още не означава, че нещо не е наред с развитието на бебето ви, но за да сте спокойни за неговото или нейното бъдеще, добре е да знаете кои са основните етапи в двигателното развитие и кога родителите трябва да потърсят специалист.
На въпросите ви в събота, 11. 11. 2017г, от 16.00ч, в Семеен център за недоносени деца "Малки чудеса" ще отговори физиотерапевтът Цветелина Миланова.
Цветелина има 27 години практически опит. Завършила е Речник рехабилитация и ерготерапия в Медицинския университет в София. Профилира се в работата с деца, завършвайки и специална педагогика в Софийски университет. Основател и управител е на Фондация МиМ Физио, която информира, консултира, обучава и подкрепя деца с проблеми в развитието и техните семейства.


Банер

Семеен Център "Малки чудеса"

комплексна подкрепа с грижа за
ранното детско развитие

Семеен Център Малки Чудеса

гр. София, ул. “Майор Димитър Думбалаков” 38, ет. 4 и 5 | тел. 0887 545 446