Представяме ви: Анна Свиларова, социален работник

Анна Свиларова e психоаналитично ориентиран клиничен социален работник. Завършила e програмата "Клинична социална работа" в Нов български университет.
Майка е на две деца. С каузата на Фондация "Нашите недоносени деца" я свърза силният професионален интерес към първите месеци от връзката на бебето с майка му и вярата й, че в тежки моменти е критично важно тази връзка да бъде подкрепена. В Семеен център за недоносени деца "Малки чудеса" Анна ще консултира майки с бебета и ще работи терапевтично с родители на преждевременно родени деца.
Анна продължава да усъвършенства знанията си като работи под супервизията на обучаващ психоаналитик от Българско психоаналитично общество. Работи индивидуално с клиенти, които имат нужда от подкрепа, за да минат през тежки моменти от живота си, желаят да изследват трудностите в личните и професионалните си взаимоотношения, превратностите в семейните си истории и белезите от тях. "Благодарна съм, че хората избират да ме допуснат до мислите и чувствата си, и дълбоко уважавам трудностите и тежестта на изборите, които всеки от нас прави.", разказва Анна.

 

http://premature-bg.com/administrator/?premie

Банер

Консултация с психолог

Михаела Виденова - клиничен психолог Михаела Виденова
клиничен психолог
Консултация с психолог
ПРИЕМНО ВРЕМЕ
четвъртък от 18:30 до 20:00 ч
след предварително записване на
mvidenova@premature-bg.com