Годишен доклад за дейността на Фондация “Нашите недоносени деца” за 2019 г.

Годишен доклад за дейността на Фондация “Нашите недоносени деца” за 2019 г.

Днес ще погледнем към изминалата 2019 г., за да направим равносметка за всичко, което ни се случи и което заедно успяхме да постигнем. Ще погледнем към малките и големи успехи, към поставените цели, към новите и вече изградени приятелства и партньорства.

За нас 2019 г. беше една наистина динамична година, изпълнена с много ентусиазъм, предизвикателства и неуморен труд. В отчетът, който изготвихме за дейностите ни през изминалата година, вярваме, че ще намерите и себе си и ще си припомните онези споделени моменти, в които заедно вървим към общата ни цел – всяко бебе, независимо колко грама е родено, да получи качествена и съвременна медицинска грижа, а тази грижа да е фокусирана върху нуждите на семейството и тяхното право да бъдат до детето си. A отвъд болничния период, всяко дете със специални потребности да получи подкрепа спрямо своите индивидуални нужди, която да гарантира неговото оптимално детско развитие.

Не ни бе никак леко да съберем и обобщим всички реализирани проекти, инициативи, събития и кампании в следващите страници. Но знаете ли, най-голямото предизвикателство бе да изразим възхищението и благодарността си към всички вас, които ни подкрепихте. Защото е трудно да ги облечем в думи. Трудно е да опишем всички емоции, сълзи и усмивки, споделени моменти, вълнения, трудностите и предизвикателствата през, които преминахме, заедно.

Този доклад е начин да Ви благодарим, да Ви разкажем за работата си с всички наши партньори, колеги, организации, приятели, семейства и доброволци. За нас е истински важно да прочетете нашата „история“ от 2019 г., защото тя е прозорецът към взаимното доверие.

Годишния отчет за дейността ни можете да прочетете ТУК.

2964385-smaller-9020703

olympus-digital-camera-2

2964387-smaller-6251385