Дарение от бебе Владимир за любимата ни Фондация

Дарение от бебе Владимир за любимата ни Фондация

„Здравейте на всички прекрасни хора, които стоят плътно зад любимата ми фондация. Преди повече от година аз самата родих в 31-а седмица и за много кратко време изчетох всички публикации и статии в страницата и групата. Ния Коновска беше моята опора в групата за подкрепа. Запознах се с прекрасни майки и още повече такива деца. И към днешна дата следя каузите ви и всичко около дейностите на Фондацията.
Юли месец правихме кръщене на нашия син Владимир – обичайно вместо букети, пожелахме гостите да заделят сума , която ще дарим за недоносени бебета.

С най-голяма гордост споделям , че Влади е недоносен.

Всяко едно недоносено бебче е повече от боец. То печели не една , а безброй битки, докато се прибере у дома, сгушен в мама и тате. Именно заради това, ние искаме да се отблагодарим на Фондацията, че през цялото това време, а и до момента, често е нашият щит. Даряваме събраната от нас сума и нашите гости сума на фондацията, защото вярваме, че вие най-добре знаете къде да ги насочите и изобщо не се съмняваме, че ще продължите да помагате, както малките герои, така и техните родители!

Благодарим, че ви има!

Силвия Стефанова“.

Благодарим Ви от сърце за милите думи и прекрасният жест, с който, заедно с гостите си, сте изпълнили вашият светъл празник с обич и мисъл за недоносените деца и родителите им! Нека малкият Владимир расте здрав и щастлив, все така усмихнат в топлите прегръдки на мама и тате! Желаем ви много прекрасни споделени мигове!