Дарение за най-малките герои на кръщенето на Атина и Емилиян

Дарение за най-малките герои на кръщенето на Атина и Емилиян

„За кръщенето и първия рожден ден на Атина и Емилиян, нашите малки герои близначета, решихме да се  включим в каузата „Вместо цвете, дари надежда“ и събраните средства да дарим на Фондация „Нашите недоносени деца“ за закупуване на животоспасяваща апаратура за недоносените бебета, за подпомагане на детско отделение за дечица със сърдечни проблеми, или кауза по ваш избор.

За да бъдеш добър лекар, преди всичко трябва да бъдеш добър човек“! Благодарим на д-р Васе Дукоска от интензивна неонаталогия в МК „Щерев“, д-р Румен Маринов, кардиолог от НКБ и д-р Валери Манчев от МК „Щерев“ за това, че благодарение на техните грижи и професионализъм, нашите дечица Атина и Емилиян са живи и здрави, вече на годинка и православни християнчета!

Благодарим и на всички роднини и приятели, които се включиха с нас в дарителската кампания „Вместо цвете, дари надежда“ на Фондация „Нашите недоносени деца“, като по този начин освен, че ще помогнем за спасяването на недоносени бебчета, ще дадем добър пример и на децата си!

Скъпи родители на недоносени деца, вярвайте в малките герои, в лекарите и в чудесата!“

Деница,Васил, Атина и Емилиян

Благодарим Ви от все сърце за този благороден жест и за това, че ни накарахте да се почувстваме част от Вашия светъл двоен празник! Истински признателни сме и на всички Ваши гости!
Нека малките Атина и Емилиян, орисани с добро и всеотдайност още от раждането си, изпълват дните ви с много обич и радост! И растат с примера на всички прекрасни хора, които ги заобикалят!