Екипна социална отговорност

Екипна социална отговорност

Знаете ли какви каузи подкрепят Вашите служители? А знаете ли колко често даряват те?

Като работодател и социално отговорна компания можете заедно със своите служители да подкрепяте регулярно – всеки месец, каузата ни! Как? Чрез дарителство по ведомост. От ежемесечната заплата на всеки служител може да се удържа сума, която да се превежда в подкрепа на дейността на Фондцация „Нашите недоносни деца“. По всяко време служителите имат възможността да актуализират своето дарение – да го увеличат, намалят или да се откажат от него.

Този начин на подкрепа ще мотивира всеки един човек от екипа Ви, защото чрез Вашата ангажираност ще има възможността да подкрепя своята лична кауза.

За нас, Вашето регулярно дарение ще осигури устойчивост, която ще ни позволи да планираме бъдещите ни проекти и ще ни помогне да продължим да подкрепяме недоносените бебета и техните семейства.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Искате ли да промените малко работното ежедневие на Вашите служители и да ги видите в съвсем нова светлина? Защо не помислите за корпоративно доброволчество!

Работата, която Вашият екип е в състояние да постигне само за един ден, може да има трайно въздействие върху живота на недоносените бебета и техните семейства.

Независимо дали заедно ще изработваме картички, ще опаковаме подаръци, ще изпращаме пратки към неонатологичните отделения, ще боядисваме отделение в болница и още, и още, корпоративното доброволчество може да бъде наистина удовлетворяващ начин да изградите другарство в екипа си, като същевременно правите истинско добро.

Корпоративното доброволчество е чудесен начин за всички компании да се включат в дейността на Фондация „Нашите недоносени деца“, да ни подкрепят с ресурси, които ние често нямаме и заедно да помогнем на недоносените бебета и техните семейства.

За повече информация можете да се свържете с нас ТУК или на телефон 0887 54 54 46.