Корпоративно дарителство

Корпоративно дарителство

Всяка година в България се раждат повече от 6000 недоносени бебета, а мисията на Фондация „Нашите недоносени деца“ е да подкрепя най-малките бебета, техните семейства и медицинските специалисти.

През годините сме изградили многобройни партньорства със социално отговорни компании, които ни се доверяват и подкрепят дейността ни, за да:

  • Подобряваме материалната база в неонатологичните отделения;
  • Изграждаме семейни стаи за практикуване на кенгуру-грижа;
  • Развиваме дейността в Център за детско развитие „Малки чудеса“ и да предлагаме комплексна терапевтична подкрепа, която да отговаря на целия спектър от потребности на децата и техните семейства;
  • Се застъпваме за правото на всяко недоносено бебе и бебе родено с влошено здравословно състояние да получи качествена и съвременна медицинска грижа, фокусирана върху нуждите на семейството и тяхното право да бъдат до детето си.

Ако и Вие припознавате нашата мисия като Ваша и искате да подкрепите работата ни, можете да станете наш корпоративен партньор и да ни помогнете да подобряваме грижите за здравето на новородените и техните семейства.

Ако изберете тази възможност за подкрепа Управителният съвет на Фондация „Нашите недоносени деца“ приоритизира ключовите проекти, които се нуждаят най-много от Вашето дарение.

Фондация „Нашите недоносени деца“ реализира редица проекти през годината, за да осъществи своите мисия и цели. Като социално отговорна компания Вие можете да подкрепите конкретен проект, който е в съответствие с Вашите CSR цели и интереси.

Без значение колко голямо или малко е, за нас всяко дарение има значение. Благодарение на всяко едно дарение ние заедно осигуряваме по-добро бъдеще за най-малките герои – недоносените бебета и техните семейства.

Ако желаете да ни подкрепите можете да го направите  с дарение по банков път:

Фондация „Нашите недоносени деца“
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

За да получите пълна инфромация за текущите проекти на Фондацията и да подкрепите дейността ни, свържете се с нас ТУК или на телефон 0887 54 54 46.