Пресконференция по повод създаването на фондация „Нашите недоносени деца"

Пресконференция по повод създаването на фондация „Нашите недоносени деца"

На 21 септември от 10 часа в залата на БТА ще се проведе пресконференция във връзка с представянето на фондация „Нашите недоносени деца“.

На пресконференцията ще присъстват основателите на фондацията – Нина Николова, Надежда Дренска и Виолета Бакалова, представителите на PR агенция „Ив“ и на федерация Български пациентски форум, както и няколко от водещите неонатолози в България.

Всяка година в България се раждат около 6 -7 хил недоносени бебета /за което няма точна статистика/, а това представлява огромен стрес за семейството. Недоносените бебета са много рискови и първите дни след тяхното раждане обикновено са критични – именно в този момент родителите имат най-голяма нужда от информация и подкрепа. А всички ние знаем през какво преминават семействата, защото и самите ние сме преминали през същото – именно заради това ще направим всичко възможно да бъдем наистина полезни на семействата и техните бебета.

Ако по някакъв начин чувствате близка нашата кауза, ще се радваме да споделм това важно събитие с всички вас. Очакваме ви.

 

 

 

Етикети:, , , ,