Недоносените бебета имат нужда от вас

Недоносените бебета имат нужда от вас

Приятели, нека заедно помогнем на недоносените бебета!

Недоносените бебета имат нужда от майчина кърма, защото тя ги предпазва от тежки инфекции, отговаря напълно на техните хранителни потребности и подсилва изключително крехката им имунна система!! Инициативата на Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“ и фондация „Нашите недоносени деца“ в подкрепа на кърменето на недоносените бебета, предвижда поставянето на информационни табла в неонатологичните отделения, които в кратки стъпки да запознават майките какво е необходимо да направят, за да съхранят кърмата си. За съжаление често майките, родили по-рано не получават необходимата им информация и подкрепа, за да съхранят кърмата си, която е жизнено необходима за бебетата, родени в критично състояние и твърде малки. Нека заедно осигурим възможност на недоносените бебета да бъдат кърмени и на майките им да бъдат информирани.

Тъй като до момента не успяваме да осигурим финансиране на тази инициатива, се налага отново родителите да се обединим и да действаме сами. А ние знаем, че няма нищо по-силно от това ние, майките да се обединим в тази благородна инициатива!
Таблата са предвидени в два размера:

60х45 см – 10 лв без ДДС /при поръчка за 50 бр./
60х80 см. – 16 лв без ДДС /при поръчка за 50 бр./

Може да подкрепите инициативата по два начина:

1. Като направите дарение с основание за „табла за кърмене“ на банковата сметка на Национална Асоциация „Подкрепа за кърмене“

Първа Инвестиционна Банка
IBAN: BG82 FINV 9150 1204 5568 72
BIC: FINVBGSF

За Ваше улеснение можете да използвате ePay и PayPal.
http://www.podkrepazakarmene.com/howtohelp#hdonate

2. Като изтеглите файловете за таблата от тук http://premature-bg.com/tablo.rar разпечатате ги, а след това ги занесете в най-близкото неонатологично отделение. За повече въпроси за изработката на таблото, можете да пишете на адрес info@premature-bg.com Ако изберете вариант 2, молим ви да ни пишете на посочения e-mail.

Нека заедно помогнем на повече недоносени бебета да бъдат кърмени от своите майки!
Благодарим Ви предварително за подкрепата, приятели!

print

5_kurmene-8844283logo-1143507