Коледен базар "Подари мъничко вълшебство" в София, Варна и Сливен

Коледен базар "Подари мъничко вълшебство" в София, Варна и Сливен

Скъпи приятели, ето че дойде и месец декември, а с това и времето за нашите благотворителни базари, които тази година ще се проведат в три български града – София, Варна и Сливен

София На 15 декември/неделя/ в Сердика Център /бул. „Ситняково” 48/ на ниво – 1, от 10ч. до 18ч ще се проведе коледен благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“.
Ще имате възможността да се насладите на прекрасно, ръчно изработени предмети, вкусни сладки и мъфини, курабии, меденки, различни бижута, ръчно изплетени бебешки дрешки, картички и още много….
Специално за вас, ще снима благотворително фотографът Юлиян Христов. Негово дело са и част от снимките в календарът на фондацията за 2013 година и нашия бъдещ календар за 2014г.

Варна На 15 декември/неделя/ в Мол Варна /бул. Владислав Варненчик 186/, от 10ч. до 20 ч ще се проведе коледен благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“.

СливенНа 20 и 21 декември в гр. Сливен, галерия „Май“ /бул. Цар Освободител 1, под часовника/ ще се проведе благотворителен коледен базар-фото изложба „Подари мъничко вълшебство“. Ще можете да се насладите на прекрасните фотографии на Биляна Гецова mamaNaMALENA/photography и Юлиян Христов, а също така да закупите най-различни ръчно изработени предмети, плетива, текстил. Красиви коледни сладки с дъх на канела, направени специално за вас, ще ви потопят в магията на коледните празници.

Средствата, както обикновено се изразходват за закупуване на апаратура за неонатологичните отделения. До момента фондацията е направила дарения за над 20 неонатологични отделения, които включват гнезда за кувьози, перфузори, пулскосметри, кислородни палатки, информационни табла в подкрепа на кърменето /съвместно с Националната Асоциация Подкрепа за Кърмене/, завивки, електронни везни.

Нека заедно да подкрепим бебетата, родени твърде рано и твърде малки! Нека подарим мъничко вълшебство на най-малките и уязвимите.

Очакваме ви!