Коледен благотворителен базар в гр.София

Коледен благотворителен базар в гр.София

На 14-ти декември 2014 г. (неделя), Фондация „Нашите недоносени деца“ организира за трети пореден път Коледен благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“ в подкрепа на недоносените бебета на България! Съвсем скоро е Коледа, която носи със себе си и вълшебствата на коледния дух. Коледният дух е толкова вълшебен, не защото е Коледа, не защото има сняг, а защото точно тогава всеки е изпълнен с желание за добро, за топлина, за уют и за взаимопомощ.

Базарът „Подари мъничко вълшебство“ ще даде възможност да се подготвим за магията на приближаващите коледни празници по един забавен, но и социално отговорен начин – чрез подкрепа на каузата на недоносените деца в България. Ще има много изненади за малки и големи – прекрасни, оригинални, ръчно изработени предмети, красиви и много вкусни сладки и бонбони, книжки за малки и пораснали деца, картички, уникални бижута, сувенири… и още много, много красоти, предоставени от невероятните творци и доброволци към Фондацията.

Всички събрани средства от базара „Подари мъничко вълшебство“ ще се изразходват за закупуване на жизненонеобходима апаратура и оборудване за неонатологичните отделения, в които са настанени най-крехките дечица. До момента Фондацията е направила дарения за над 20 неонатологични отделения в цялата страна, които включват: гнезда за кувьози, перфузори, пулскосметри, кислородни палатки, завивки, електронни везни и други.

Коледният благотворителен базар на фондацията ще се проведе в Сердика Център /бул. Ситняково 48, ниво -1, от 10:00 – до 18:00 часа.

Нека заедно да подкрепим бебетата, родени твърде рано и твърде малки! Нека подарим мъничко вълшебство на най-малките и уязвимите.

Ще се радваме да се присъедините към нашия празник на благотворителността!