Запиши се за онлайн консултация с психолог

Запиши се за онлайн консултация с психолог

Ако сте родител на преждевременно родено дете или дете с проблеми, ако чувствате, че имате нужда да поговорите със специалист, всеки четвъртък имате възможност да получите квалифицирана психологическа консултация в сайта на фондация „Нашите недоносени деца“. Консултациите ще се провеждат с клиничните психолози Инна Минкова и Красимира Иванова. Консултациите ще се провеждат в реално време чрез онлайн платформа в сайта на ФННД, след предварително записване.

Инна Минкова
Всяка първа и трета седмица от месеца, в четвъртък от 18:30 до 20:00
След предварително записване на inna_minkova@premature-bg.com

Красимира Иванова
Всяка втора и четвърта седмица от месеца, в четвъртък от 14:00 до 15:30
След предварително записване на krasy_ivanova@premature-bg.com

 

Помислете дали онлайн психологическото консултиране е най-добрият вариант за Вас в следните случаи:

  • Ако се затруднявате да си служите с компютър или интернет
  • Ако за Вас не е удобен вариантът да говорите за личните си преживявания по интернет. Някои хора предпочитат живия контакт с психолог.
  • Ако състоянието Ви изисква психологическа или психиатрична подкрепа с по-голяма ангажираност. Ако преживявате сериозна емоционална криза или имате продължителни себеувреждащи мисли, е добре да потърсите директна помощ от специалист, като ние можем да Ви насочим към такъв.
  • Ако имате въпроси, засягащи повече медицинското Ви състояние. Психологът може да Ви предложи подкрепа и консултиране, но не е медицинско лице.

 

За да се проведе консултацията успешно, следвай следните стъпки

instrukcii-5822297