Важна информация за дарителите на фондация "Нашите недоносени деца"

Важна информация за дарителите на фондация "Нашите недоносени деца"

Фондация „Нашите недоносени деца“ официално заявява, че се разграничава от кампанията за набиране на средства за закупуване на транспортна линейка или апаратура за недоносени деца, чрез продажбата на календара Pearl in the Shell, както и събиране на дарения в търговските центрове в София от представители на г-жа Теодора Янкова или други лица, които не са категорично обозначени като представители на фондация „Нашите недоносени деца“.

Фондация „Нашите недоносени деца“ не е давала официалното си съгласие за участие в кампанията за 2015-2016 година.

По волята на Дарителя, г-жа Янкова, дарените средства за миналогодишната кампания (2014-2015 година) в размер 4217,84 лв са преведени на фирма Дрегер за закупуване на дооборудване на реанимационна маса за неонатологичното отделение в болница Токуда като сме прибавили и средства на фондацията, за да можем да заплатим пълната стойност от 4500 лв. Оборудването ще пристигне в България в средата на месец Януари 2016 година, когато ще бъде официално дарено.

*На снимката можете да видите единствения календар, който се разпространява благотворително от ФННД, както и кутията ни за дарения.

Обновена: Апаратурата беше доставена и дарена на неонатологичното отделение в болница Токуда на 19.01.2016 година.