Равносметка за коледния базар „Подари мъничко вълшебство“ 2017

Равносметка за коледния базар „Подари мъничко вълшебство“ 2017

За нас, родителите на недоносени деца и техните близки, най-страшна е неизвестността. Дали ще оживее миниатюрното човече, появило се много рано на този свят и как ще се справи то от тук нататък. Много въпроси, които ако не намерят своите подходящи отговори, прерастват в тревоги, които носят нови питания и… се завърта порочният кръг.

Именно, за да прекъснем тази верига от неизвестност и безпокойство, ние – от екипа на фондация „Нашите недоносени деца“ – създадохме „Малки чудеса“ – първият семеен център за недоносени бебета и техните родители.

Всъщност, създадохме го не сами, а подкрепени от многото корпоративни и частни дарители, участвали в кампанията за набиране на средства или закупили артикули от миналогодишния ни благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“. А най-хубавото е, че Центърът не просто съществува, но и ще расте – не само с нови дейности и терапии, предназначени за децата, но и с идеята да достигнем и до родителите и децата, които нямат физическата възможност да идват често в София. Засега това ще стане под формата на онлайн лекции и обучения, достъпни за всички желаещи, за да бъдат и родителите извън столицата по-информирани, подготвени и да се почувстват част от нашето увеличаващо се семейство.

2017-3-3178166

А те сигурно няма да са малко, след като идеята да наберем средства за поддръжката и разширяването на дейността на „Малки чудеса“ – само за един ден донесе 7596 лв! Това се случи с безценната подкрепа на всички дарители на произведения, труд и средства, благодарение на които можем да се похвалим с поредното успешно издание на коледния ни благотворителен базар!

От цялото си сърце благодарим на всички, които направиха това възможно 

Ако не сте успели да ни посетите и все пак желаете да подкрепите работата ни, можете да закупите някои от красивите авторски артикули, които ще публикуваме на нашата фейсбук-страница

<3