Фондация “Нашите недоносени деца” издаде нова книга в подкрепа на родителите на недоносени бебета

Фондация “Нашите недоносени деца” издаде нова книга в подкрепа на родителите на недоносени бебета

През последните месеци работихме изключително активно по създаването на втората ни книга в подкрепа на родителите на преждевременно родени деца, както и на специалисти от областта на ранното детско развитие и неонатологичните грижи в България.

Щастливи сме да споделим с вас, че преди броени дни „Спасителна прегръдка за недоносените бебета“ излезе от печат. Книгата е посветена на кенгуру-грижите и ранното детско развитие при преждевременно родени деца в периода от 0 до 3 години. Тя предлага практическа информация за родители и специалисти както за успешните начини на провеждане на кенгуру-грижи в неонатологичните отделения, така и насоки за подкрепа в ранното детство при преждевременно родените деца в първите години от живота им.

„Спасителна прегръдка за недоносените бебета“ се явява естествено предложение на първия наръчник на Фондацията „Всичко за недоносените бебета“. Точно както него, книгата отново ще се разпространява безплатнов неонатологични отделения в страната, както и онлайн, след регистрация на специално създадената за целта платформа.

Тук е моментът да издадем и една малка тайна – първите 50 регистрирани ще получат и хартиен екземпляр от книгата!

2-5168742

За всички останали наръчникът „Спасителна прегръдка за недоносените бебета“ може да бъде заемани от Център за детско развитие „Малки чудеса“.
Желаем ви приятно четене!

Етикети:, , , , ,