ПОРЪЧАЙ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР ЗА 2020 Г. В ПОДКРЕПА НА НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТА

ПОРЪЧАЙ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КАЛЕНДАР ЗА 2020 Г. В ПОДКРЕПА НА НЕДОНОСЕНИТЕ БЕБЕТА

Скъпи приятели, отново дойде време за Благотворителния ни календар. Тази година той е под надслов „Родени герои – животът, който предстои“. Събрал в себе си 12 вдъхновяващи фотографии на известната детска фотографка Калина Арсова – Kalina me Snima, той пресъздава щастливите и вълнуващи истории на дечица, родени твърде рано и твърде малки, които въпреки трудните си първи дни и месеци успяват да се преборят и днес са едни пораснали и усмихнати деца.

Календарът е част от кампанията на Фондацията за създаване на Национална програма за проследяване на здравето на недоносените деца в периода от 0 до 7 години. Проследяването е необходимо, за да се предотвратят или сведат до минимум здравословните последствия, характерни за децата, които се раждат преждевременно. Фотографиите бяха част от едноименната изложба, посветена на инициативата, която се състоя през септември на „Моста на Влюбените“ в гр. София. 

Всеки от вас, който иска да подкрепи малките герои и работата на „Фондация „Нашите недоносени деца“ може да поръча календара през сайта ни. Моля, имайте предвид че калнедарите ще се изпращат след 25 ноември!