Сдружение „Екип Вдъхновителите" организират благотворително събитие в подкрепа на най-малките герои

Сдружение „Екип Вдъхновителите" организират благотворително събитие в подкрепа на най-малките герои

Трудно можем да ви опишем колко е вдъхновяващо, когато срещнеш млади и мечтаещи хора, които искат да променят средата, в която живеят, превръщайки я в едно по-добро място за всички. Днес ще ви запознаем с Аделина, която е едва на 18, но вече има свое сдружение, чиято първа благотворителна инициатива е посветена на най-малките герои.

Здравей, Аделина! Разкажи ни малко за себе си и за Сдружение „Екип Вдъхновителите“.

Аделина:Здравейте! Аз съм момиче на 18 години, уча икономика и танцувам. Доста упорит човек съм и искрено вярвам, че за да получаваме добро, трябва да правим добро! Сдружение „Екип Вдъхновителите“ сме малки личности, с големи мечти. Борбени младежи на възраст между 14 и 18 години. Екипът е създаден от мен, Аделина Андонова и историята започва да се пише още през 2016 година. Всичко започва от двама приятели, уж на шега… 4 години по-късно, благодарение на вдъхновението, което получих от господин Пламен Попов, заедно с екипа си, създадохме сдружение! Новото десетилетие е началото на едно приключение! Поглеждайки в миналото, никой от членовете не е мечтал и не си е представял, че ще се случи такова ЧУДО!

82560296_170189124207395_4306721874164842496_n-8405531

Как се роди идеята за сдружение?

Аделина:Нашата мисия е да мотивираме, сплотяваме и вдъхновяваме. Посланието, което искаме да оставим след себе си и в което много силно вярваме е: „Независимо колко е трудно, независимо колко хора Ви казват как НЕ можете да направите нещо и как вашите мечти са прекалено големи, неосъществими…Независимо от всичко, знайте, че ако вярвате в СЕБЕ СИ, ако имате достатъчната мотивация, желание и вяра – можете да постигнете ВСИЧКО и тогава няма НИЩО, което да Ви спре да направите и невъзможното възможно!“ Именно заради всичко това, в което вярваме, искахме законно да можем да сбъдваме мечтите си! Защото сме млади личности, които искат и имат нужда да правят добри дела! Желанието да помагаме е обгърнало сърцата ни.

Какво предстои на 29-и февруари?

Аделина:На 29-ти предстои нашият първи благотворителен спектакъл, носещ името „От вдъхновителите с любов!“. Той се организира от Сдружение „Екип вдъхновителите“, 16 млади личности, вярващи в доброто, подкрепящи благородни каузи, копнеещи да подпомогнат бъдещето на България, а именно малките герои! Той е факт, благодарение на многото съмишленици, фирми, приятели и дарители, които застават плътно зад Сдружението и са готови да Ви подарят едно незабравимо изживяване!
Спектакълът е под режисурата на Иван Иванов-дядо, със специалното участие на:
• Професионалните танцьори от Dance Station Bulgaria
• Нели Рангелова
• Единствената в България „Национална школа за атракционни изкуства“
Фолклорен ансамбъл „Светлина“

Как решихте да подкрепите именно каузата на Фондация „Нашите недоносени деца“?

Аделина:Решихме да подпомогнем именно фондация „Нашите недоносени деца“, защото каузата е пряко свързана с нас и екипа ни, тъй като самите ние имаме недоносени бебчета в екипа. Вярваме, че младите хора в България трябва да действат, за да могат да помогнат и да се грижат за най-мъничките герои на България! В деня на спектакъла ще бъдат поставени урни, в които всеки желаещ ще може да направи допълнителни дарения за фондация „Нашите недоносени деца“!

Какво предстои на екипа на Сдружение „Екип Вдъхновителите“ през годината?

Аделина:Пред екипа оттук нататък предстоят много и интересни благотворителни и доброволчески инициативи, мънички, но от сърце. Разбира се, те ще са след 29.02, тъй като сега цялата ни енергия и интерес е насочен към това да направим незабравим благотворителен спектакъл!

Аделина, благодарим ти за този разговор и за вдъхновяващата подкрепа!

Аделина:И аз благодаря на вас и на всички хора с добри сърца, които Ви подкрепят!