50 семейства с недоносени бебета получиха “Дневник за герои” с подкрепата на ИТ компанията Chaos

50 семейства с недоносени бебета получиха “Дневник за герои” с подкрепата на ИТ компанията Chaos

Доверието, подкрепата, любовта са навсякъде около нас. Те нямат граници, витаят в офиса, в домовете, в сърцата.

Днес можем да Ви разкажем за нея – за добрината на едни приятели, партньори, хора с огромни сърца – ИТ компанията Chaos, които отново ни подкрепиха и благодарение на което „Дневник на герои“ достигна до 50 семейства на преждевременно родени бебета. Подкрепата е изключителна ценна, когато е навременна.

В този специален Дневник те ще могат да отбелязват всички важни събития, през които преминава тяхното бебе. „Дневник за герои“ е разработен от екипа на фондация „Нашите недоносени деца“ специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи.

Целта на дневника е не просто да остане мил спомен за семейството, но има и важно значение в проследяване на състоянието и развитието на бебето. „Дневник за герои“ е разработен от екипа на Фондация „Нашите недоносени деца“ специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи.

Благодарим за партньорството, доверието и съпричастността на ИТ компанията Chaos и сме истински радостни, че заедно направихме този жест към най-големите герои и техните семейства.


 

Научете повече или поръчайте „Дневник за герои“ в нашия благотворителен онлайн магазин.