Вълнуващо ново партньорство с Bosch Инженеринг Център София

Вълнуващо ново партньорство с Bosch Инженеринг Център София

В края на годината сме изпълнени с благодарност, удовлетворение и чувство за смисъл. Поводът ни е едно ново партньорство – с Бош Инженеринг Център София, които са част от „Роберт Бош“ ЕООД. Наричаме ги партньори, но в тях виждаме много повече – съмишленици, за които семейството също е основна ценност и заедно с нас подкрепят преждевременно родените бебета и техните семейства.

Подпомагайки дейността ни, заедно с тях създаваме една по-добра среда за медицинска грижа и лечение на недоносените деца, както и подкрепа на родителите за справяне със ситуацията, изпълнена с трудности и тревоги.

Малките герои, които се раждат по-рано преминават през един нелек път на предизвикателства, а мисията ни е да вървим до тях. Щастливи сме, че в България има социално-отговорни компании, които вярват, толкова, колкото и ние, в борбеността на малките чудеса, каквито са недоносените бебета.

Щастливи сме за възможността заедно да създаваме по-добро бъдеще за всяко недоносено бебе.

В трудните времена, в които се намираме през последните две години, подадената ръка и помощ са неоценими!

Благодарение на финансовата подкрепа на компанията ще осигурим по-добра медицинска грижа и комфорт на бебето по време на болничния му престой, чрез даряване на животоспасяваща апаратура в седем неонатологични отделения в страната.

Съвременната специализирана медицинска апаратура спасява животи и смисълът на тази помощ е безценна!

Преждевременната поява на бебето е събитие, съпроводено с множество въпроси и притеснения. След първоначалните интензивни преживявания при преждевременно раждане, родителите имат нужда да планират следващи стъпки – „какво представлява проследяването, кой го осъществява, какво трябва да следя в развитието на бебето ми, когато се приберем у дома?“. Фондация „Нашите недоносени деца“ създаде с много любов „Дневник за герои“, който е разработен специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи. Със своята съпричастност и благодарение на Бош Инженеринг Център София, над 700 родители ще получат още в болницата този толкова полезен и ценен Дневник.

Друга цел на Фондация „Нашите недоносени деца“ е да предоставя ценна информация за родители, партньори и медицински специалисти. В тази връзка за нас е много важно да поддържаме професионална, актуална и полезна уеб платформа, която ще развиваме с подкрепата на Бош Инженеринг Център София, за да продължим да предлагаме експертна и своевременна информация.

За нас е привилегия и чест, че именно Бош Инженеринг Център София са наши дарители, партньори и приятели! За нас те са истински вдъхновители и модел на поведение за изграждане на едно по-добро бъдеще и общество!