“Дневник за герои” достигна до 740 семейства на недоносени бебета

“Дневник за герои” достигна до 740 семейства на недоносени бебета

Какво е Коледа без подаръци?!

Тази година успяхме да зарадваме 740 семейства на недоносени бебета като им подарихме безценен помощник за проследяване преждевременно родените деца – “Дневник за герои”. Дневниците бяха доставени до 27 неонатологични отделения в цялата страна. С този жест искаме да подкрепим семействата, тъй като знаем, че преждевременната поява на бебето е събитие, съпроводено с множество въпроси и притеснения. Дарението се реализира благодарение на безценната подкрепа на Бош Инженеринг Център София!

След първоначалните интензивни преживявания при преждевременно раждане, родителите имат нужда да планират следващи стъпки – “какво представлява проследяването, кой го осъществява, какво трябва да следя в развитието на бебето ми, когато се приберем у дома?”. Фондация “Нашите недоносени деца” създаде с много любов “Дневник за герои”, който е разработен специално за нуждите на родителите, чиито бебета са родени твърде рано или имат нужда от медицински грижи.

Със своята съпричастност и благодарение на социално отговорната компания Бош Инженеринг Център София, 740 семейства получаха още в болницата този толкова полезен и ценен помощник в грижата за недоносените бебета. Компанията подкрепя мисията ни за осигуряване на една по-добра среда за медицинска грижа и лечение на недоносените деца, както и подкрепа на родителите за справяне със ситуацията, изпълнена с трудности и тревоги. Малките герои, които се раждат по-рано преминават през един нелек път на предизвикателства, а мисията ни е да вървим до тях.

Благодарим ви!


Научете повече или поръчайте “Дневник за герои” в нашия благотворителен онлайн магазин.