Коледното вълшебство достигна до семействата на недоносени бебета в 28 неонатологични отделения

Коледното вълшебство достигна до семействата на недоносени бебета в 28 неонатологични отделения

Коледната магия може да се случи не само у дома. За съжаление стотици бебета и тази година ще прекарат коледните празници в неонатологичното отделение. На всички тях, тези малки борци за живот, пожелаваме бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома, при техните семейства.

Ние знаем колко е трудно да прекараш едни от най-светлите празници в болничното отделение, скован от страх и притеснение дали всичко ще бъде наред с детето ти. Затова за поредна година ни се искаше да изпратим подкрепа и малък жест на внимание и съпричастност към всички семейства, които преминават през трудна житейска ситуация.

С много любов и грижа към малките герои, благодарение на нашите прекрасни, сърцати и неуморни доброволци, част от инициативата „Да плетем и шием за недоносените бебета“, успяхме да осигурим очарователни плетени октоподчета и други плетива за мъниците в неонатологичните отделения, а родителите получиха нашето емоционално благотворително бижу.

Инициативата се реализира с подкрепата на нашите приятели от Water Wipes, които осигуриха внимателно подбрани подаръци за семействата и медицинските екипи, за което сме истински признателни. Не можем да скрием радостта си, когато виждаме всички усмивки, които успяхме да предизвикаме в навечерието на Коледа.

В инициативата се включиха и партньорите ни от Nivea. Благодарим на всички, които правят нашата Коледна магия възможна!

Екипът ни Ви желае весели празници!