Благотворителен клас по спининг в студио SPIN GEAR

Благотворителен клас по спининг в студио SPIN GEAR

Това е нашата първа благотворителна тренировка по спининг, но ще ви очакват още много – всеки месец по една :). За всеки, който иска да спортува и да подкрепи каузата на Фондация “Нашите недоносени деца”. За малки спортни “тийм билдинги” за големи доброволци. 

Кога? 20.02.2022 г. (неделя) от 17:00 ч.

Къде? София, ул. Шарл Шампо, бл. 12а

Какво? Предстоят ви предизвикателни 60 минути с много музика, усмивки, добро настроение, силна музика и много въртене. А 100% от стойността на тренировката ще бъде в подкрепа на каузата на Фондация „Нашите недоносени деца“.

Подробности: В залата се спазват всички противоепидемични мерки. За всяка тренировка има на разположение 12 спинера. Можете да запазите предварително своето колело на телефон 0887545446. Цената на тренировката е 12 лв., а заплащането се извършва предварително по банков път по сметката на Фондация „Нашите недоносени деца“.

Фондация „Нашите недоносени деца“
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

Разбира се, винаги можете да дарите и по-голяма сума 🙂

Имате възможност да си закупите и от нашите благотворителни тениски тук, с които да обагрим залата в лилаво. 

Какво е спининг? 

Ужасно много ви се кара колело в момента. Навън обаче е студено, заледено и никак не е подходящо за едно планинско колоездене. Точно в този момент виждате статията ни за благотворителен клас по спининг и спонтанно се обаждате да запазите своето колело. В залата ще ви очакват 12 спинера – съвсем истински колела, здраво застопорени за земята, с които ще можете да отпрашите на 60 минутно пътешествие в планината – ще изкачвате върхове, ще се спускате, ще спринтирате по шосето. В залата. С лицензиран инструктор, който ще се погрижи преживяването да е на ръба. Очаквайте силна мотивация и визуализация, за да достигнете от стартовата линия до самия финал. Подгответе си хавлиена кърпа и минерална вода, защото ви предстои да изгорите близо 600 калории.

Попитайте и за червения бутон, защото може да ви се прииска да го натиснете

За залата?

SPIN GEAR е лизенциран спининг клуб, създаден от сертифицирания от световната организация по Spinning ® инструктор Генадий Ников.

За инструктора?

С една дума – мотиватор! Генадий Ников завършва курс по спининг при австрийската master instructor Ulrike Fritz. Занимава се с активно колоездене през последните 15 години на градски и планински терени. Негова специалност са интензивните тренировки за издръжливост.