Дарение за малчуганите, които посещават Център за детско развитие “Малки чудеса”

Дарение за малчуганите, които посещават Център за детско развитие “Малки чудеса”

Най-малките посетители на Център за детско развитие “Малки чудеса” бяха зарадвани от приятелите ни от Инграм Микро, които осигуриха различни материали и консумативи за работата и заниманията с тях.

Благодарение на тази подкрепа, нашите специалисти имаха възможност да изберат и осигурят за терапевтичната работа с деца различни полезни за развитието им артикули. Забавни игри, конструктури, образователни фигури и стикери и богат избор от боички, флумастери и пастели! С тях ще имаме възможност да направим работата с малчуганите, които посещават Центъра още по-интересна и интригуваща!

Защото всички знаем, че най-добре се учи чрез игра!


Дарението ще бъде изключително полезно за работата на нашите специалисти в различни области от ранното детско развитие. Център за детско развитие “Малки чудеса” осигурява терапевтична подкрепа с помощта на логопеди, детски психолози, кинезитерапевт, фамилен консултант и индивидуална работа с деца. Към Центъра е активна и единствената по рода си в България програма за проследяване на недоносени деца. В “Малки чудеса” се организират и различни занимания за деца и също така има открита група за социална адаптация за мъничета от 2 до 5-годишна възраст.

 

Фондация “Нашите недоносени деца” изказва благодарност на Инграм Микро за тази изключително полезна по рода и съществото си подкрепа с мисъл за децата – бъдещето на всяко общество!