Изключителен жест на Office 1 към Фондация „Нашите недоносени деца“

Изключителен жест на Office 1 към Фондация „Нашите недоносени деца“

Дарителството е пътят към едно по-солидарно и справедливо общество. То е неизменна част от подкрепата към дейността на Фондация „Нашите недоносени деца“, без която резултатите от усилията ни не биха били реалност. Изключително сме щастливи, че създаваме все повече ценни партньорства, които подкрепят каузата ни за по-добра грижа за недоносените деца, но още повече се радваме, че културата на дарителство се развива както в корпоративното, така и в индивидуалното.

Международната франчайзингова компания Office 1 се свърза с нас и направи огромен жест в подкрепа на дейността ни. След първоначално проучване на нуждите, които имаме в ежедневната си работа и в процеса на терапевтичната практика в Център за детско развитие „Малки чудеса“, Office 1 дари безвъзмездно канцеларски материали, офис продукти материали, подпомагащи детското развитие.

Благодарим от сърце за съпричастността към каузата ни. Чрез този жест ще бъде подпомогната ежедневната ни административна работа в офиса, която е неизменна част от усилията ни всяко недоносено бебе да получи най-добрата медицинска грижа и лечение.

Материалите, развиващи детската креативност, въображение и умения ще подпомогнат терапевтичните дейности на специалистите, които работят всеки ден с децата в Център „Малки чудеса“, както и групите за социални умения и адаптация на деца в ранна детска възраст.

Щастливи сме, че ни подкрепяте, че сте част от дарителската общност в страната ни и, че заедно създаваме малки чудеса!

“Искаме да сме от помощ на всеки, на когото имаме възможност да я дадем. Стараем се ежедневно да подкрепяме каузи, които имат нужда от нашето съдействие и при които бързо можем да реагираме, изпращайки материали, които за тях означават много. Усещането, че помощта ни е важна за някого, е безценно!”

Мария Попова, Маркетинг Мениджър