Календар с кауза за Фондация „Нашите недоносени деца“

Календар с кауза за Фондация „Нашите недоносени деца“

Всеки жест в подкрепа на работата на Фондация „Нашите недоносени деца“ ни изпълва с радост! С приближаването на коледните празници, сме щастливи да обявим, че Backpack Nerd избра за трета поредна година да помогне на каузата ни с красивия си настолен календар, създаден с мисъл за най-малките герои.

Благотворителното издание събира отново прекрасни снимки на Backpack Nerd – Траян от вълнуващи дестинации в България, посетени по време на многобройните му пътешествия. Както всяка година, за да помогне на Фондация „Нашите недоносени деца“,  той ще дари 100% от печалбата на продадените календари за дейността ни.

Харесва ми вашата кауза, защото е истинска и значима. Резултатите от вашите действия са видими и помагате на много малки герои и техните семейства, споделя Траян.

Календарът е настолен – тип „пирамидка“ със спирала, а размерите му са 15 на 15 сантиметра . Състои се от корица и 12 листа с красиви подбрани фотографии.

Тиражът тази година е 200 бройки и можете да поръчате своята, за да подкрепите Фондация „Нашите недоносени деца“, през контактната форма в сайта на Backpack Nerd. на имейл trayan@backpacknerd.com или чрез съобщение в някой от социалните му канали.

 

Благодарим от сърце на Траян за доверието и за тази така вдъхновяваща инициатива, с която не спира да подкрепя каузите ни! Желаем му многобройни пътешествия и в бъдеще, за които да разказва на последователите си с добри сърца!