Подари ръчно изработено “коледно вълшебство” в подкрепа на недоносените деца и техните семейства

Подари ръчно изработено “коледно вълшебство” в подкрепа на недоносените деца и техните семейства

Вече близо 12 години Фондация „Нашите недоносени деца“ подкрепя българските недоносени бебета и техните семейства с най-различни инициативи: от подобряване на средата в неонатологичните отделения до подкрепа на семействата и застъпничество за подобряване на грижите за новородени с влошено здравословно състояние и недоносените деца.

С наближаването на коледните празници, екипът ни организира и тразиционния онлайн благотворителен базар „Подари мъничко вълшебство“, който събира артикули, изработени от сръчни ръце на доброволци. Идеята е средствата от тяхната продажба да помагат в голямата ни мисия – да сме опора на най-малките герои и техните близки.

Ако обичаш да твориш и искаш да подкрепиш важна кауза с работата си, тази кауза може би е за теб.

Какви артикули се събират?

Най-общо: всякакви ръчно изработени предмети с коледна тематика.

По-конкретно:

  • коледни играчки;
  • всякакъв вид сувенири;
  • свещници;
  • картички.

Можеш да дариш и готови декорации – играчки за елха, венци, свещи и други сувенири.

Ако нищо от изброеното не попада в списъка ти с ръчно изработени вълшебства, не се колебай да ни пишеш на имейл адрес: office@premature-bg.com, за да потърсим място и за тях.

Всеки дарен артикул ще бъде придружен и от информация за своя създател. Това ще помогне на хората, които искат да дарят средства чрез закупуването на продукт, да научат повече и за теб.

Кога и къде?

Кампанията е в ход до 30 ноември. Базарът ще се проведе в нашия благотворителен онлайн магазин. Може да изпратиш нещата по куриер за твоя сметка на адрес: гр. София, ул. Майор Димитър Думбалаков 38, ет. 5, за Фондация „Нашите недоносени деца“, тел. за връзка: 0887 545 446

Всяка година, благодарение на хора с големи сърца, сръчни ръце и безкрайно въображение  успяваме да докоснем стотици хора, да им разкажем за големите чудеса, да ги накараме да повярват във вълшебствата и да подкрепим най-големите герои – недоносените бебета.