Предстоящи уебинари за родители с водещ Ния Коновска

Предстоящи уебинари за родители с водещ Ния Коновска

В помощ на всички родители, до края на 2024 година ни предстоят редица вълнуващи, емоционални и полезни срещи с нашия Фамилен и брачен консултант и психотерапевт* – Ния Коновска.

Ще преминем през редица важни теми, като:

Предвидени са и други интересни събития, които са насочени към всички родители и близки на семейства с новородени, преждвременно родени и/или родени с влошено здравословно състояние деца. Ния ще създаде доверена среда, в която всеки един от присъстващите ще може да си „вземе частичка“ и да помогне на себе си или на близък. Всички срещи ще се провеждат онлайн и ще бъдат достъпни от всяка точка на света.

За автора:

Ния Коновска е завършила магистърска програма “Артистични психосоциални практики и психодрама” към НБУ с дипломна работа на тема Изследване на психологическия свят на майките на бебета от 0 до 1 година посредством групови практики”. Завършила е и двугодишно обучение по фамилно консултиране към Институт по фамилна терапия – България. От 2017 г. посещава група по психодрама, социометрия и групова терапия, а от началото на 2021 г. и обучителна група, подготвяща психодрама асистенти и терапевти. През 2014 г. Ния  завършва обучение за йога инструктори, а през 2018 завършва и авторския курс за обучители на Росица Божкова “Носещи живот в себе си”.

Ния работи в Център за детско развитие “Малки чудеса” от март 2020 г.  като психолог и психотерапевт. Основният й фокус са фамилни и лични психологически консултации и терапия на възрастни (най-често родители), както и на бебета (деца до 1 година), но основно през работа с родителите.

Програма на Уебинарите:

Повече информация за предстоящите събития можете да намерите ТУК или на телефон 0887 545 446.
Очакваме ви!

* Психотерапевт във формиране