Първият рожден ден на Габриела, родена в 35-а г.с., с тегло 2,015 кг.

Първият рожден ден на Габриела, родена в 35-а г.с., с тегло 2,015 кг.
„Когато детето ти се роди малко (или много) по-рано, и прекара първите си дни в „кутия“ – кутия, която е единственият му шанс за живот… Осъзнаваш, колко е важно всяка болница да разполага с модерна, надеждна и най-вече работеща апаратура, квалифициран и мотивиран персонал и специалисти.“
„Търсиш място за морална подкрепа в тези трудни дни и го намираш, дори онлайн – в една фондация, една страница и една група, пълна с родители на малки герои. Научаваш неща, които няма кой друг да ти каже. И когато вече си вкъщи и гушкаш малкото си съкровище, знаеш, че няма по-скъп подарък и по-красиво цвете от твоето дете. И то е в ръцете ти благодарение на много хора, които не познаваш.

Благодарим Ви, че правите толкова много за малките големи герои и за нас, техните родители.

Благодарим и на нашите приятели и роднини, че приеха тази кауза като своя и вместо цветя, дариха за Фондация „Нашите недоносени деца“. Надяваме се доброто да е много заразно! Желаем ви здраве и всичко най-добро! Поздрави от семейство Вълчеви и Габриела – вече на 1 година!“.
Благодарим Ви и ние, прекрасно семейство, за благородния жест в подкрепа на недоносените деца и за топлите думи, които изпълват със смисъл дейността ни! Радваме се, че сме били част от надеждата, която Ви е съпровождала в трудните моменти и сме щастливи да споделим в вас и радостните мигове от първия рожден ден на Габриела! Нека расте все така усмихната, обградена от обич и топлина!