Йоланта Иванова

Административен сътрудник

Йоланта Иванова

Йоланта Иванова завършва Техническия университет в София. По-късно преминава обучение в курсове по счетоводство и има дългогодишен опит в областта на счетоводството и стоково-материалните запаси. 

Започва работа във Фондация “Нашите недоносени деца” в началото на 2022 г. 

“Работата във Фондацията ми носи изключително удовлетворение. Сигурният начин да усетиш, че си на мястото си, е като излезеш от зоната си на комфорт след прекарани дълги години в нея. Работата ми ме провокира да се чувствам значима и да намирам истински смисъл в това, което правя.Тук мисията, целите и ценностите на организацията не са просто красиви думи, а се живеят. Лесно е да се ентусиазирам сред колегите си, тяхната всеотдайност е изключително зареждаща.”

Свободно време и интереси

“Обичам да създавам – независимо дали с ръце или съзнание. Това, което ме движи, е непрестанното търсене на смисъл. А свободното ми време в ежедневието е микс от книги и музика, пътувания и от моето хоби. Обичам разходките сред природата, също и уютните вечери в семейството или с приятели на чаша вино и леки разговори.”

Какво ме кара да вярвам в малките чудеса

Уверила съм се, че когато правиш нещо със сърце, чудесата се случват. А те обикновено не са мащабни и бляскави. Напротив - те са малки и тихи, случват се след голям брой правилно извървяни стъпки. Осъзнаването, че си допринесъл един нов живот да бъде подкрепен в трудното му начало - това е невъзможно да бъде описано с няколко думи. Подал си ръка на един малък борец, вкопчен в живота. Това е чудо.