Венелина и Станислав Шопови превърнаха сватбата си в празник на Доброто

Венелина и Станислав Шопови превърнаха сватбата си в празник на Доброто
„Казваме се Венелина и Станислав Шопови и като бъдещо семейство,решихме да подкрепим малките геройчета в най-вдъхновяваща кауза – бъдещето на нашите деца. Смятаме,че грижата за недоносените е всеобщ проблем, от който следва всеки един от нас живо да се вълнува и да не остава безразличен.“
„Аз, Венелина, като лекар се сблъсквам всеки ден с недоносени бебенца, които дори и малки на размери, карат всеки един човек да изпита огромна любов и уважение към неспиращата борба за живот на едно толкова крехко, но същевременно, надарено с невероятна сила,недоносено бебче.
Не по-малко сме възхитени и държим да адмирираме упоритостта, вярата и добротата на родителите,които са изправени пред тежката задача непоколебимо да внасят положителен заряд,сила и жизненост при отглеждането на своите деца.

Бихме искали да помогнем за още по-голямата резултатност и успех на тази фондация,която има една от най-смислените мисии и внася живот във всяко семейство.

Не на последно място, отправяме дълбок поклон към нашите неонатолози, без които нищо това нямаше да бъде възможно.

Пожелаваме си един ден да имаме гордостта, че България е сред първенците в грижата чрез апаратура, лечение и кадри, в сферата на неонатологията и интензивното лечение на недоносени бебета.

Нека бъдем по-добри всеки ден и не забравяме,че най-малките герои ни учат на най-големите уроци! Бъдете здрави,пожелаваме ви все повече успехи и късмет!
Венелина и Станислав Шопови“.
Благодарим Ви, семейство Шопови, за прекрасния жест, който е изпълнил с още повече обич началото на съвместния Ви път! Нека той бъде все така озарен с любов, внимание и всеотдайност. Особено вълнуващо е за нас, че един млад лекар посвещава толкова топли думи и затриженост на недоносените бебета. Благодарение на специалисти като Вас, сме сигурни, че те са в най-добрите ръце, които ги подкрепят неуморно в битката им за живот!