,,Вместо цвете, дари надежда“ за рождения ден на Димана

,,Вместо цвете, дари надежда“ за рождения ден на Димана

„Цялото ни семейство взехме решение да направим дарителска кампания ,,Вместо цвете, дари надежда“. Повода беше рождения ден за първата годинка на дъщеря ни Димана. За щастие не се сблъскахме с проблемите на преждевременното раждане и недоносените деца, но за нещастие трябваше да се справим с друг здравословен проблем. Благодарни сме на доц. Виктория Атанасова от неонатологичното отделение към УМБАЛ „Д-р Г. Странски” – Плевен и редица други нейни колеги за надеждата и професионализма с които ни помогнаха в онзи труден момент.
Решихме да дарим събраната сума за най-малките герои, които току-що родени, имат нужда от най-много сили за да се борят. Надяваме се дарените средства за закупуването на така важната медицинска апаратура от кампанията на Фондация „Нашите недоносени деца“ да помогнат на максимално много дечица!

Габриела Пенева“.

Мило семейство, благодарим от все сърце на Вас и гостите Ви, за дарените надежда и подкрепа в един толкова хубав за всички Ви ден! Пожелаваме на малката Димана да среща още много доброта по пътя си и да расте здрава и щастлива, заобиколена от обичта на прекрасните си родители! 
Истински развълнувани сме от всеки подобен жест на съпричастност към каузата ни за подобрявяне на грижите за най-малките бебета и тези с влошено здравословно състияние.