Дари за психологическа подкрепа за семействата, преживели травма

Отново се нуждаем от вас! ❤
Само от началото на тази година досега сме подкрепили над 70 семейства на недоносени деца, на деца с увреждания и родители, претърпели загуба с безплатна психологическа помощ. Иска ни се да останем до тях!

 

За целта са ни необходими 3800 лв. на месец.

Средствата се използват за:

✅ групи за подкрепа и взаимопомощ за родители на недоносени деца
✅ групи за подкрепа и взаимопомощ за родители на деца с увреждания
✅ консултации с психотерапевт за родители, преживели загуба

Най-големите ни желания е да продължим да сме опора и подкрепа на родителите, които често остават незабелязани. Знаем какво е да си самотен, загубен и без надежда в трудните дни.
За нас е от изключително значение подобен тип подкрепа, която е единствена по рода си у нас, да е безплатна и достъпна за всеки, който се нуждае от нея.

За съжаление, в момента не разполагаме с повече средства, за да продължим да оказваме тази така необходима психологическа помощ. А зад всеки един малък-голям герой, стои родител, който се опитва да се държи геройски въпреки всичко. И има нужда от малко сила и понякога само няколко разбиращи думи, за да се почувства окрилен. Помогнете ни да сме криле на родителите в най-трудните за тях моменти!

 

🧡Ако искате да подадете ръка, за да осигурим възможност за безплатна и дългосрочна психотерапевтична подкрепа на онези родители и близки, които преминават през тежки моменти или загуба, може да го направите с дарение в нашата дарителска платформа.

*Набраните средства се използват за безплатно психологическо консултиране на родители, преживели загуба, както и за организиране на групи за взаимопомощ за родители на недоносени бебета и родители на деца с увреждания.
Вярваме, че заедно ще помогнем на родителите да успеят да погледнат към бъдещето с повече вяра и смисъл! 🥰
Благодарим ви!
лв.
 
Информация за вас

За да направите дарение по банков път, следвайте стъпките

1. Направете дарение по банковата сметка на фондацията:

Фондация „Нашите недоносени деца“
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

2. В основание за плащане отбележете Вашият уникален ID номер, който ще получите по email.

Благодарим от сърце за подкрепата!
Екипът на фондация "Нашите недоносени деца"

Terms

Дарение: 20 лв.