Дари коледен подарък за семействата на недоносени бебета

КАМПАНИЯТА Е ПРИКЛЮЧИЛА!

Благодарение на Вашата подкрепа в кампанията “Дари коледен подарък за семействата на недоносени бебета”, изпратихме вяра, надежда и прегръдка за родителите на най-малките герои, които посрещат първата си Коледа в неонатологичните отделения в страната.

Заедно достигнахме с 268 подаръка до 18 различни неонатологии в цяла България.

Дарихме съпричастност и подкрепа на родителите на недоносени бебета на тази така различна за тях Коледа, в която ще бъдат разделени от новородените си дечица. И пожеланието, че техните малки герои скоро ще бъдат в прегръдките им!

В подаръците, освен дарове към най-малките герои, бяхме приготвили за родителите вдъхновяващата книга „Геройски истории за вярата, силата и обичта”, създадена от екипа ни, за да вдъхне надежда дори в най-безнадеждните мигове, с убеждението колко е необходима на семействата с недоносени бебета. В книгата родителите ще намерят истории и разбиращи думи за всички, които се сблъскват с предизвикателствата на едно преждевременно раждане. Тя събира в страниците си вдъхновяващи примери за малки герои и осъзнаване за това колко много и невероятна сила носят в себе си. И как въпреки крехките си размери и ежедневната си борба за живот, те всъщност са способни на истински чудеса!

Благодарим на всички дарители, които ни помогнаха да осъществим тази коледна магия! Благодарим Ви, че дарихте подкрепа и вяра за семействата на недоносени бебета!

С Вашата неоценима помощ, работим вече над 10 години за подобряване на болничната среда и предоставяне на най-добрата съвременна грижа за недоносените бебета и техните семейства. Наред с осигуряването на животоспасяваща апаратура, Фондацията изгражда семейни стаи и кътове за кенгуру-грижи в неонатологичните отделения от всички краища на страната. Заставаме близо до родителите, с осигуряването на единствена по рода си в България терапевтична, социална и консултативна подкрепа на семействата с недоносени бебета и деца с трудности в развитието. Застъпваме се за подобряване на майчиното и детско здравеопазване и подобряване на грижите за недоносените деца и новородени с влошено здравословно състояние.