child reading book

Подкрепете социалната програма за семейства в затруднено положение

Социалната програма на фондация "Нашите недоносени деца" се осъществява в Център за детско развитие „Малки чудеса“. От създаването на Центъра до момента (декември 2022 г.) програмата е подкрепила над 530 семейства и техните деца, осигурявайки възможности за консултиране и терапевтична подкрепа за деца и семейства в няколко направления:

  • Ако семейството изпитва финансови затруднения, чрез Социалната програма, ние поемаме половината от стойността на дългосрочната терапевтична подкрепа, от която детето се нуждае.
  • Благодарение на Социалната си програма организираме безплатни лекции, семинари и дни на отворените врати по въпроси, свързани с ранното детско развитие, в рамките на които всяко семейство има възможността да се срещне с терапевтите от Центъра и да обсъди свои въпроси и притеснения.
  • При необходимост организираме безплатните дистанционни консултации с неонатолог и педиатър, чрез които родители от различни точки на страната имат възможност да зададат въпросите си и да получат компетентна и изчерпателна информация.

До момента програмата е подкрепила стотици семейства от цялата страна.

Имаме нужда от Вашата подкрепа, за да продължим да сме до семействата на малките герои! 

лв.
 
+ такса в размер на , която е необходима да покрие таксите на услугата Stripe за извършване на дарение с кредитна/дебитна карта.
Информация за вас

За да направите дарение по банков път, следвайте стъпките

1. Направете дарение по банковата сметка на фондацията:

Фондация „Нашите недоносени деца“
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

2. В основание за плащане отбележете Вашият уникален ID номер, който ще получите по email.

Благодарим от сърце за подкрепата!
Екипът на фондация "Нашите недоносени деца"

Terms

Дарение: 50 лв.