Организирай тиймбилдинг с кауза

Има толкова много начини, по които можете да помогнете на вашия екип да разгърне своята креативност.

Какво можем да направим заедно, докато рисуваме:

 • Да изпитаме удовлетворение от това да пресъздадем и трансформираме на хартия своята тема

 • Да разгрънем потенциала на всеки един член от екипа: креативност, творчество, вдъхновение

 • Да създадем вдъхновяваща визия за поставяне на общи теми и цели

 • Да създадем пространство за размисъл, наблюдение, както и вдъхновение за действие

 • Да свържете своя екип около една обща цел

Какво е важно да знаем:

 • Повече детайли за Вашето събитие
 • Каква цел искате да постигнете

Ние:

Ще изготвим програма, която да подхожда на Вашето събитие. Независимо дали става въпрос за:

 • Разчупване на леда в нов екип
 • Вдъхновяване на съществуващ екип
 • Подобряване на комуникацията в екипа
 • Забавление
 • Ние ще съобразим програмата според вашите нужди

Вие получавате:

1. Забавление

Ще се забавлявате много – гарантирано! Заедно! „Смехът е най-доброто лекарство“, както се казва. Когато се смеем, отделяме хормони, които ни карат да се отпуснем, намалявайки стреса.

2. Комуникация

Докато рисуват в екип, хората ще развивават своите комуникационни умения. Това не е тихо рисуване. Ще обсъждат и вземат заедно решения, ще представят своите идеи, ще споделят своите преживявания.

3. Преговори

Уменията за преговори са от изключително значение. Има възможност екипа да рисува на едно платно, а това понякога наистина е предизвикателство.

4. Разработване на стратегия

Като екип ще планирате какво искате да създадете: На каква тема ще рисувате? Кой къде ще бъде позициониран? Ще бъде ли върху едно голямо платно или четири различни по-малки платна, събрани заедно? Или всеки ще рисува поотделно?

5. Креативност

Можете ли да бъдете креативни как да използвате след това своите творения? Ние можем да дадем чудесни предложения.

6. Удовлетворение

Заедно подкрепяме недоносените деца и техните семейства и каузата, за да продължим да се борим за по-добро бъдеще на всички ТЯХ.

Повече за Интуитивното рисуване:

Нейрографиката не е просто красива рисунка. Тя е нещо много по-лично. В нея влагаме тема, която ни вълнува в момента и чрез рисуването на геометрични фигури пренасяме върху белия лист своите мисли, чувства и емоции. А в процеса на рисуване създаваме положителни впечатления в нас и намираме свои творчески решения.

Водещ:

Моника Златанова е Ръководител “Организационно развитие”, а от 2020 г. е член на управителния съвет на Фондация „Нашите недоносени деца“. Професионалният й опит през годините във финансовата сфера й дава възможност да планира, управлява и разширява по оптимален начин дейностите на Фондацията и Център за детско развитие “Малки чудеса”.

Моника е и Сертифициран Специалист по Нейрографика. Вярва, че чрез интуитивното рисуване човек може да се самонаблюдава, да се самооткрие, да изрази себе си, да се свърже със света около себе си, да види ресурсите, които го заобикалят, да прояви гъвкавост и разбиране, да бъде вдъхновен и готов да действа. Върху листа няма правилно и грешно и всеки може да твори всичко на него, а след това да го пренесе и в ежедневието си. Важно е да бъдем любопитни и наблюдателни!

Можете да се свържете с нас ТУК или на телефон: 0887 54 54 46