Дари средства за закупуване на прежда в подкрепа на каузата „Да плетем и шием за недоносените бебета“

440 лв. от 5 000 лв. достигнати

Скъпи приятели! Обръщаме се към вас молба.
В началото на месец юни стартирахме нова инициатива за плетене и шиене на бебешки одеялца, за да бъдат дарени на недоносените бебета, които към месец ноември 2024 г., се намират в неонатологиите в цяла България. Бихме искали да изпратим частица топлина и малък спомен за мъничетата, които водят своята най-важна битка в отделенията на болниците-партньори в инициативата “Да плетем и шием за недоносените бебета”, както и към семействата на героите, които ще бъдат изписани през ноември - месецът на недоносените деца.

В началото на тази година организирахме дарителска кампания, в която с Вашата подкрепа успяхме да закупим над 50 кг прежда! Тя беше превърната в близо 2000 шапчици,изплетени от вълшебните ръце на нашите доброволци от инициативата "Да плетем и шием за недоносените бебета". Шапчиците бяха изпратени до най-мъничките пациенти в 31 неонатологични отделения в страната.

Желаението ни е и този път да успеем да зарадваме максимален брой недоносени бебета и техните семейства, като им дарим частичка от всеки наш ДоброТворец, под формата на одеяло, което да се превърне в своеобразен символ и мил спомен за силата, борбата и куражът на преждевременно родените деца.

👇Повече за инициативата можете да научите тук:

💜Стартираме нова инициатива „Направи и дари бебешко одеяло на недоносено бебе“

НЕКА ЗАЕДНО ДАРИМ ТОПЛИНА И НАДЕЖДА!

лв.
 
Информация за вас

За да направите дарение по банков път, следвайте стъпките

1. Направете дарение по банковата сметка на фондацията:

Фондация „Нашите недоносени деца“
Уникредит Булбанк
IBAN BG24UNCR70001520702588
BIC: UNCRBGSF

2. В основание за плащане отбележете Вашият уникален ID номер, който ще получите по email.

Благодарим от сърце за подкрепата!
Екипът на фондация "Нашите недоносени деца"

Terms

Дарение: 20 лв.