Стартираме нова инициатива „Направи и дари бебешко одеяло на недоносено бебе“

Стартираме нова инициатива „Направи и дари бебешко одеяло на недоносено бебе“

Стартираме нова инициатива по повод 17 ноември – Световният ден на недоносените деца.

От 10.06.2024 г. до 10.10.2024 г. поставяме начало на кампания за плетене на бебешки одеялца, които ще бъдат дарени на недоносените бебета в неонатологичните отделения по повод 17 ноември – Световен ден на недоносените деца!

Инициативата е част от нашата дългогодишна кампания „Да плетем и шием за недоносените бебета“, която се подкрепя от стотици доброволци.

Плетивата ще бъдат одобрени и подарени на семействата с недоносени бебета! Част от одеялцата ще бъдат дарени на борбените мъничета при изписването им от неонатологичното отделение, като се надяваме те да се превърнат в символ на сила, борба, кураж и надежда за семействата! 

Как да ни подкрепите?

  1. Присъедините се към нашата Фейсбук група „Да плетем и шием за недоносените бебета“ и намерете цялата информация, която ще Ви помогне да изработите бебешко одеялце, което после да бъде дарено на най-големите герои.

  2. Подкрепете нашата активна дарителска кампания за събиране на средства, с които ще закупим материали, необходими за изработването на плетивата.
  3. Споделете нашата инициатива сред вашите близки и приятели, за да можем да привлечем повече съмишленици, които да подкрепят недоносените бебета и техните семейства