Кампания в подкрепа на недоносените деца до края на годината при закупуване на бебешки артикули

Кампания в подкрепа на недоносените деца до края на годината при закупуване на бебешки артикули

Фондация “Нашите недоносени деца” работи вече над 10 години в помощ на най-малките герои на България и техните семейства. Дейността ни ще бъде подпомогната и от известната марка за бебешки продукти Chiccо, с кампания, която ще продължи до края на тази година. 

Тяхната подкрепа ще ни позволи за пореден път да продължаваме да подобряваме грижите за преждевременно родените деца и семействата им у нас. Както винаги, средствата ще бъдат вложени в многобройните дейности на Фондацията. Сред каузите ни са подобряване на болничната среда с дарения на животоспасяваща апаратура, изграждане на семейни стаи и кътове за кенгуру-грижи и различни инициативи за подобряване на комфорта на недоносените бебета по време на болничния им престой в неонатологичните отделения в страната. 

Важна част от работата ни е насочена и към семействата на недоносени деца, за които, чрез Център за детско развитие “Малки чудеса”, осигуряваме психологическа подкрепа, терапевтични услуги за деца с трудности в развитието и единствена по рода си в България програма за проследяване на развитието на недоносените деца, която е безплатна за семействата с финансови затруднения. 

За каузите на Фондация “Нашите недоносени деца”, в периода от 1 октомври до 31 декември, Chiccо ще дари 2% от приходите за всяка покупка на различни техни продукти, които можете да откриете тук. 


Фондация “Нашите недоносени деца” благодари за поредната
неоценима помощ и доверие от страна на дарители и съмишленици. Можете да подкрепите мисията ни и с дарителски sms на номер 17 777 с текст DMS BEBE или да научите повече за работата ни и начините, чрез които да станете част от нашата кауза.