Вие подарихте мъничко вълшебство на недоносените бебета

Вие подарихте мъничко вълшебство на недоносените бебета

Скъпи приятели, ето че е време да обявим общата събрана сума от Вашите дарения през вчерашния ден! Не можем да опишем благодарността и еуфорията, които ни обзеха – не толкова заради сумата сама по себе си, колкото заради това, че толкова много хора се включиха в инициативата ни и подариха мъничко вълшебство на недоносените бебета. Общата сума, дарена от Вас, скъпи приятели е 14 109,82 лв. Всички заедно създадохме един незабравим ден, изпълнен с много положителна енергия, отдаденост на каузата, усмивки и дори малко сълзи на щастие, защото мисията ни ни срещна с всички вас – толкова много хора с големи сърца, които иначе не бихме познавали. Вие и само вие ни давате вяра всеки ден, че това, което правим си струва в името на най-малките големи герои.

Сърдечни благодарности на всички участници, които ни дариха толкова много уникални и красиви ръчно изработени творения, на всички вас – нашите дарители, както и на всички наши доброволци! Благодарим ви, че ви има!
Следете страницата ни за новини относно изразходването вашите дарения за закупуване на животоспасяваща апаратура за нашите малки герои.