Празникът на Самуил и Павел в подкрепа на малките герои

Празникът на Самуил и Павел в подкрепа на малките герои

„Като родители на недоносени деца, знаем колко трудности среща всяко едно недоносено бебе от първата си глътка въздух. Решихме да последваме примера на много други семейства и да се включим в каузата на Фондация “Нашите недоносени деца”, като за първия рожден ден и кръщенето на нашите синове Самуил и Павел, помолихме нашите гости, вместо цветя, да подкрепим малките герои и техните семейства.
Цял един живот няма да ми стигне да благодаря на неонатолозите от „Майчин дом“, благодарение на които, децата ми са живи и здрави, както и на всички прекрасни хора, които срещнахме по пътя си през първата им година.
Бъдете здрави и вярвайте в децата си!

Семейство Иванови“.

Скъпо семейство Иванови, приемете нашите най-сърдечни пожелания за вълнуващия двоен празник на прекрасните Ви мъници! Нека Самуил и Павел растат здрави и палави и да ви радват с усмивки и много обич! Изказваме нашите най-искрени благодарности към Вас и гостите Ви, за благородния жест в този светъл ден и за съпричастността към каузите на Фондация „Нашите недоносени деца“ в подкрепа на най-малките герои и техните семейства.