Семейство Теневи подкрепиха изграждането на нова Семейна стая

Семейство Теневи подкрепиха изграждането на нова Семейна стая

„Казваме се Елисавета и Йордан Теневи. Живеем в София и сме горди родители на две прекрасни дъщери. На 1 юли 2022 г. организирахме сватбено тържество и решихме да помолим гостите си да не подаряват букети, а вместо това да оставят предвидените средства като дарение в полза на недоносените деца.“

„Спряхме се на кампанията „Изграждането на семейна стая към неонатологично отделение“, организирана от Фондация „Нашите недоносени деца“, защото знаем колко е важно за всеки родител да бъде близо до бебето си, когато то се бори за живота си! Самите ние сме минали през това, тъй като след раждането на нашата малка дъщеря София се наложи да прекара определен период в кувьоз и знаем колко трудни са тези моменти за цялото семейство и в същото време колко важно е за всяко бебе да бъде в прегръдките на мама и татко, докато преминава през това изпитание, борейки се за живота си, докато стане достатъчно голямо, за да напусне болничното заведение! Искрено се надяваме да нашата скромна помощ да бъде от полза за „малките герои“!
Поздрави,
Елисавета Тенева“

Благодарим ви от сърце за добрината, съпричастността и подкрепата на нашата кауза, скъпо семейство Теневи! Пожелаваме Ви много сплотени и щастливи дни заедно!