Всички консултации стават БЕЗПЛАТНИ, защото детското развитие е БЕЗЦЕННО

Всички консултации стават БЕЗПЛАТНИ, защото детското развитие е БЕЗЦЕННО

Внимание! Във времена като днешните имаме нужда и от малко добри новини! От 01 април (не е първоаприлска шега) всички консултации с нашите терапевти по детско развитие стават напълно БЕЗПЛАТНИ! Благодарение на подкрепата на нашите дългогодишни партньори Борика АД, можем да предложим на родителите на деца с трудности в развитието достъп до дистанционни консултации с нашите логопеди, психолози, ерготерапевти, специални педагози. Родителите на недоносени деца могат да се възползват от виртуални срещи с неонатолози и педиатри. В този момент дистанционните консултации са изключително ценни и същевременно напълно безплатни за семействата, които традиционно посещават Центъра за детско развитие „Малки чудеса“, но в момента са възпрепятствани.

Провеждането на дистанционни консултации дава възможност и на семействата от по-малките населени места, които нямат достъп до специализирани услуги, да се консултират и да получат информация относно всички въпроси, свързани с развитието на децата им.

Историята на Рали е примерза необходимостта от развитие на тези услуги. Тя е родена цели 56 дни по-рано и вече е на 9 години. Още в ранна възраст родителите й усещат, че се справя по-трудно от връстниците си с обичайните неща. С времето разбират, че притесненията им са били основателни и Рали има дислексия и диспраксия, които не са изключение за голяма част от недоносените деца. Рали посещава психолог, логопед и специален педагог от години, но с наложените мерки по време на извънредното положение, родителите й са принудени да се справят сами с домашното образование и работата от вкъщи. Настоящата ситуация е трудна за всички родители, но за родителите на деца със специални потребности е особено мъчителна.

„Доходите ни намаляха значително и не можем да си позволим никаква допълнителна подкрепа за детето ни. А и да можехме – възможностите за това са ограничени. Може би има деца, които се справят сами, но моето дете изисква 100% от внимание ми, за да успее да се справи в настоящата ситуация. Не става дума само за проблемите с ученето. Целият стрес, напрежение, ограничения… имат пряко отражение върху състоянието й.

Във време, в което се почувствахме изоставени от всички, изключително ни трогна това, че хората от Център „Малки чудеса“ се сетиха за нас и ни предложиха различни опции за подкрепа. Днес разбрахме, че консултациите стават напълно безплатни. Не можете да си представите каква помощ и облекчение е това за нас! Безкрайно сме благодарни за възможността дъщеря ни да работи с професионалисти, които разбират спецификите на нейните нужди и са в състояние да я подкрепят в този труден момент.“

Ако и вие сте се почувствали изоставени и имате нужда от подкрепа – ние оставаме само на клик разстояние от вас.
Запишете час за безплатна консултация по някой от следните начини:

– Свържете се с нас на телефон 0887545446
– Viber: 0887545446
– Пишете ни лично съобщение
– Пишете на имейл: office@premature-bg.com

Консултациите могат да бъдат провеждани по един от следните начини: Скайп, Вайбър, телефон. Очакваме ви!