Благотворителен коледен базар „Подари мъничко вълшебство“

Благотворителен коледен базар „Подари мъничко вълшебство“

Най-магическото и вълнуващо време от годината наближава, а ние нямаме търпение да споделим емоцията с любимите си хора и да ги зарадваме с коледни изненади и подаръци.

В особена и трудна година като тази, преживяхме много неща, но и научихме, че най-ценното е да се грижим за своите близки, да бъдем заедно, да се подкрепяме и да си помагаме.
А какъв по-добър повод да помагаме и да покажем, че ни е грижа, от магията на Коледа?

За девета поредна година Фондация „Нашите недоносени деца“ организира своя благотворителен коледен базар „Подари мъничко вълшебство“ в подкрепа на недоносените деца и техните семейства в България.

Заради особените обстоятелства, няма да имаме възможност да споделим емоцията на това събитие на живо, но въпреки това ще се постараем да пренесем Коледния дух на нашата Фейсбук страница със специалните ни празнични предложения – ръчно изработени коледни играчки, сувенири и бижута, картички и календари, където всички наши приятели имат възможност да се включат и да подарят на някого мъничко вълшебство.

Можете да разгледате всички коледни артикули в специалния албумна нашата Facebook страница, а желаещите могат да си купят избран артикул чрез коментар или лично съобщение.