Ingram Micro Bulgaria покрепя 100 семейства на недоносени новородени със специален подарък

Ingram Micro Bulgaria покрепя 100 семейства на недоносени новородени със специален подарък

В началото на 2021 г. екипът на Фондация „Нашите недоносени деца“ разработи „Дневник за герои“ с много любов и мисъл за борбените преждевременно родени бебета и техните родители.

Истински щастливи сме да споделим, че благодарение на Ingram Micro Bulgaria – лидер в информационните технологии – подкрепяме 100 семейства със 100 броя от този специален Дневник в отделенията по неонатология на 19 болници в страната. Щастливи сме, че това се случва в седмицата, когато отбелязваме 15 май – Световния ден на кенгуру-грижите.

Преждевременната поява на бебето е събитие, съпроводено с множество въпроси и притеснения. Престоят в болницата е един от най-трудните моменти за родителите, които са свързани с много объркване, буря от емоции и тревожност. След първоначалните интензивни преживявания, родителите на недоносени бебета имат нужда да организират случващото се в мислите си, да присъстват в настоящия момент и да отбележат промените, през които бебето им преминава, както и самите те – постиженията, трудностите, важните събития.

Сърдечно благодарим за подкрепата, доверието и възможността повече родители да имат „Дневник за герои“ още по време на престоя си в болницата, защото знаем, че е много ценен, а между страниците си носи и частица от самите нас!


Научете повече или поръчайте „Дневник за герои“ в нашия благотворителен онлайн магазин.