Нашият благотворителен онлайн магазин вече е тук!

Нашият благотворителен онлайн магазин вече е тук!

Толкова много пъти ни попитахте „Кога“… Толкова дълго време мечтаехме, да можем да ви отговорим „Скоро“… А ето че, вече е факт!

Още една мечта се сбъдна, а именно създаването на нашия благотворителен онлайн магазин „Подарък с кауза“, който събира в себе си всички наши благотворителни артикули.

В него ще намерите не просто „стоки“, а продукти, в които са вложени много любов, труд и отдаденост. Календарът ни се е скрил в секция „ДоброТворци“, където са и нашите плетени октоподчета, изработени от неуморни доброволци в иницативата „Да плетем и шием за недоносените бебета“. Освен тях ще откриете и наръчникът „Всичко за недоносените бебета“, нашият „Дневник за герои“, създаден специално за развитието на недоносените бебета, любимите ви гривни за родители на малките герои, както и още много полезни продукти, изработени специално за преждевременно родените бебета, техните семейства и всички, които подкрепят нашата кауза и мисия. Не на последно място, тук можете да намерите любимите ви тениски „Най-големите герои са най-малките“.

Желаем Ви приятно пазаруване и не забравяйте, че всяка ваша поръчка носи посланието #сМисъл за недоносените деца. Благодарим ви от сърце за подкрепата!

Всички поръчки на благотворителния ни КАЛЕНДАР за 2022 г. на стойност над 30 лв. са с БЕЗПЛАТНА доставка, благодарение на куриерска фирма СПИДИ.