Коледна работилничка на родители в подкрепа на най-малките герои

Коледна работилничка на родители в подкрепа на най-малките герои

С мисъл за недоносените деца и техните семейства и с подкрепа за каузите на Фондация “Нашите недоносени деца”, за втора поредна година родители се събраха на коледна благотворителна работилничка, организирана от екипа на частна детска градина КИТА. На традиционното препразнично събитие те изработиха красиви украси с много настроение, усмивки и коледен дух и заредени с много, много доброта!

В работата помагаха и сръчни малки помощници, като истински вълшебни коледни джуджета! Материалите бяха осигурени от ръководството на детското заведение, а приходите от продажбите на сътворените с много любов украси, бяха дарени на Фондация “Нашите недоносени деца”.

За втора поредна година подкрепяме каузата Ви за недоносените деца, защото вярваме, че децата са най-святото за всеки родител. Благодарим Ви, че Ви има и подкрепяте малките ангелчета!

С тези мили думи ни разказа за благотворителната инициатива Диана Христова, управител на частна детска градина КИТА. 

Благодарим от сърце за благородния смисъл, вложен в това вълшебно събитие! На всички дечица, родителите им и на прекрасния екип на КИТА, желаем светли и споделени коледни празници, озарени от много обич и доброта!

Признателни сме за Вашата подкрепа!